Sponsoring

Eén van de Brabantse tradities, die is toegevoegd aan de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed, is die van de Noord-Brabantse Schuttersgilden. De Schutterij is een manier van leven vol oude gebruiken. Schuttersgilden bieden gezelligheid, sport en ontmoetingen en dat allemaal gekleurd door tradities. Hoogtepunten zijn het koningsschieten en de jaarlijkse staatsiedag.

Een andere belangrijke traditie van de Noord-Brabantse Schuttersgilden is het organiseren van grootse festijnen, ook wel de Gildedagen genoemd. De organisatie van de jaarlijkse Gildedag van de Kring Baronie en Markiezaat 2022 is in handen van Stichting Landjuweel. Deze stichting organiseert de Gildedag in nauwe samenwerking met het Sint Hubertusgilde Leur.

Vrije Kringgildedag 2022

Op zondag 11 september 2022 wordt er in Etten-Leur een groots Gildefeest gehouden, ter gelegenheid van het 270-jarig bestaan van het Schutsgilde Sint Hubertus uit Leur. Een evenement waarbij 35 tot 40 gilden bijeenkomen en dat meer dan 2000 gildeleden/bezoekers trekt.

Sponsoring
Om dit evenement mede mogelijk te maken heeft Schutsgilde Sint Hubertus Leur u, als sponsor, hard nodig. Dankzij uw investering in onze Gildedag helpt u de traditie van het Leurse Gilde en de Noord-Brabantse Gilden levende te houden. Vandaar dat wij een beroep op U willen doen om dit evenement mogelijk te maken!

Schutsgilde Sint Hubertus Leur biedt diverse sponsorarrangementen aan die aansluiten bij uw wensen en/of behoeften. Download hieronder onze sponsorbrochure en bekijk de mogelijkheden.

Bekijk hier onze sponsorbrochure!


sponsoring gildedag


Vragen over de Kringgildedag 2022?

Wilt u meer informatie over onze Kringgildedag? Neem dan contact met ons op via onderstaande button!

Vraag hier meer informatie aan!